На днешната дата преди 63 години се открива първото заседание

...
На днешната дата преди 63 години се открива първото заседание
Коментари Харесай

Бойко Борисов почете важна дата за Европейския парламент

" На днешната дата преди 63 години се открива първото съвещание на Европейския парламент (ЕП) - знак, който през днешния ден сплотява европейските нации. Екологичен потенциал е единствената директно избирана институция, която съставлява жителите на Европейския съюз. Това написа министър председателят и ръководител на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в обществената мрежа Facebook.

" Европейското единение стартира като фантазия на неколцина и се трансформира в вяра за над 500 млн души. Вярвам, че за България няма по-добър път на развиване и напредък от европейския ", показва министър председателят на България.

" Но би трябвало да признаем, че сега Европейски Съюз е изправен пред най-голямото предизвикателство от началото на своето основаване - спрявяне с COVID-19 рецесията и обективна грижа към всички членове на огромното европейско семейство. Аз подсигурявам, че правата на българските жители ще бъдат предпазени пред европейските институции, както до момента ", написа още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР