На днешната дата бъдещият крал на Великобритания отбелязва своя 41-ви

...
На днешната дата бъдещият крал на Великобритания отбелязва своя 41-ви
Коментари Харесай

Бъдещият крал на Великобритания: Принц Уилям навърши 41 г.

На днешната дата бъдещият крал на Англия отбелязва своя 41-ви рожден ден, осведоми woman.bg.

Анализаторите предвиждат, че Уилям ще бъде първият съвременен монарх на хилядолетието и показват, че той има лична визия за развиването на кралство Англия. Подобно на своя татко - крал Чарлз, и Уилям счита, че е належащо кралското семейство да се състои от дребен на брой хора, с цел да може монархията да оцелее.

Херцогът на Кеймбридж е уверен още, че неговият чичо принц Андрю би трябвало неотложно да бъде изключен от публичния живот на кралството. Близки до принца допълват, че Уилям има вяра, че Кралското семейство безспорно има своята значима роля за държавността, само че счита, че е допустимо това да се случи само, в случай че може да му се има вяра и в случай че бъде съответстващо на настоящите трендове.

Приятелите на бъдещия крал споделят още, че той не счита да следва кредото на своята починала баба кралица Елизабет II “никога не се оплаквай, на никого не обяснявай ”.

“Хората към този момент не се задоволяват с мълчанието. Подходът на Кралицата работеше извънредно добре в предходните времена, когато методите на връзка бяха напълно разнообразни. Задачата пред Уилям обаче е по какъв начин да вземе най-хубавото от своята баба и да направи монархията съответстваща към днешната действителност. А той има вяра, че монархията би трябвало да изясни по-добре методите, по които мисли. ” - споделя някогашен консултант на кралското семейство, поискал да остане неизвестен.

Уилям намерено споделя и кои са идеите, на които счита да се посвети, когато стартира да взима по-голямата част от решенията в кралското семейство. Това са опазването на природата и решаването на проблемите на бездомните хора. Принцът има вяра, че отвън политиката той би могъл да направи извънредно доста, с цел да помогне на хората, които са останали без покрив над главите си.

Анализаторите допълват още, че единствено за няколко години Уилям е почнал да се трансформира от сърдит младеж в посланик. “Само преди едно десетилетие той беше също толкоз гневен на медиите, колкото и Хари. За разлика от своя брат обаче Уилям искаше да открие метод, по който нещата да работят, изключително що се отнася до неговите деца. Повече от всеки различен той схваща интереса към фамилията му и към този момент се оправя доста по-добре с това ” - споделя непосредствен до Уилям, който има вяра, че той е изцяло квалифициран, с цел да влезе в ролята на крал Уилям V.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР