На днешната дата – 24 април, рожден ден празнува голямата

...
На днешната дата – 24 април, рожден ден празнува голямата
Коментари Харесай

Навръх рождения ѝ ден голямата Лили Иванова подготвя ново турне

На днешната дата – 24 април, рожден ден чества огромната Лили Иванова. Навръх празника ѝ примата на българската музика приготвя ново турне в няколко града у нас.

Примата на българската сцена стартира кариерата си още през 60-те години на ХХ век

„ Всеки човек би трябвало да живее по този начин, че да остави нещо след себе си. Обаче това нещо би трябвало да бъде стойностно. Къщата ще се събори, изкуството е постоянно “, сподели примата в изявление за bTV през 2019 година

Някои фенове пристигнаха отдалеко за огромното събитие

Лили Иванова е гений без аналог, синоним на триумф. С над 10 000 концерта по целия свят. С номинация за една от най-прочутите дами на XX век.

„ Това е едно от нейните велики професионални качества - че с идентична примамка, с еднообразно предпочитание работи на концерта в село Дивдядово, и по същия метод в Карнеги Хол “, споделя за нея Петър Вучков.

От рано сутринта на своя празник Лили Иванова получава стотици приветствени адреси от публични лица,  дипломатически задачи и фенове от целия свят.

Националното ѝ турне стартира на 10 май

Тя и екипът ѝ са в трескава подготовка за националното турне, което започва на 10 май, включва 15 концерта в 13 града из цялата страна. А на 19 май е бутиковият ѝ концерт в Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР