“На диета от зеленчуци и сурови плодове трябва да преминат

...
“На диета от зеленчуци и сурови плодове трябва да преминат
Коментари Харесай

Проф. д-р Христо Мермерски даде ценни съвети как да пречистим организма си и обясни защо трябва да се храним на 2-3 часа

“На диета от зеленчуци и сурови плодове би трябвало да преминат хората и да позабравят тежките месни артикули. За да не се стресира организмът ни обаче, чак на третия ден след празниците би трябвало да помислим за детоксикация на организма. След следващото великденско преяждане би трябвало да има най-малко три дни пост. Нещо леко и зелено би трябвало да се приема, в дребни порции и по-начесто.
Движете се интензивно всеки ден. Редовната работа на мускулите усъвършенства самочувствието, работоспособността и съня, понижава напрежението и риска от затлъстяване и остеопороза, подтиква функционалностите на всички органи и системи”, поучава проф. доктор Христо Мермерски, който се занимава с въпросите на храненето и стареенето от съвсем 60 години.
Кога организмът ни би трябвало да се пречиства съгласно проф. Мермерски и за какво би трябвало да се храним на 2-3 часа четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР