На Девети септември отдаваме почит на всички, дръзнали да се

...
На Девети септември отдаваме почит на всички, дръзнали да се
Коментари Харесай

Нинова: На 9-ти септември нека почетем хората, посветили живота си за съвременна България

" На Девети септември отдаваме респект на всички, дръзнали да се изправят против фашизма ". Това написа във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя акцентира, че антифашистите са мечтали за независимост, борили са се и са давали живота си за нея - в България, в Европа и в света.

" Поклон пред смелостта, вярата и саможертвата им. Нека на днешния ден почетем хората, които посветиха живота си да изградят модерна България. И да бдим - в никакъв случай повече да няма фашизъм. Честит празник ", написа още Корнелия Нинова

На 9 септември се навършват 74 години от най-противоречивата дата в най-новата история на България, която продължава да разделя българското общество. За мнозина тази дата е обвързвана с коренна смяна – унищожаване на капиталистическия строй и построяването на едно по-справедливо обществено общество – комунистическото. За други 9 септември е черна дата, кървясъл прелом, довел до ликвидирането на демокрацията и частната благосъстоятелност, почернил живота на стотици хиляди българи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР