На дървото на парите се приписва способността да привлича пари,

...
На дървото на парите се приписва способността да привлича пари,
Коментари Харесай

Дървото на парите има женска енергия-Трябва да добавите мъжка енергия и да го окичите с нещо специално, за да има ефект

На дървото на парите се приписва способността да притегля пари, само че не всеки знае какви рискови свойства има това растение.
Почти във всеки дом има дърво на парите. Това красиво растение притегля притежателите с външния си тип, непридирчивост, дарба за филтриране на въздуха, а също по този начин има поверие, че дървото на парите става причина за финансов триумф на притежателя му.

Но съгласно езотериците това растение може да навреди на притежателя си.

Цветето е получило името си заради сходството на формата на листата му със сребърния динар. Въз основа на обстоятелството, че това цвете е знак на финансово богатство, то има редица специфични свойства. Например цветето няма да почине при липса на влага, защото я съхранява в листата. И също по този начин растението може да пораства при изцяло неподходящи условия, което приказва за невероятната му мощ и устойчивост.

Ако притежателят разчита на обстоятелството, че благосъстоянието му ще зависи директно от това растение, това може да стане действителност. Ако цветето почине, това може да бъде потрес за притежателя, след което могат да последват финансови загуби.

По този метод е рисково да държите това цвете в къщата за прекомерно впечатлителни хора, както и за тези, които не са в положение да му обезпечат подобаващи грижи.

Освен това би трябвало да имате поради, че цветето носи женска сила, затова към него би трябвало да се прибавят растения с мъжка сила. Това е належащо за хармоничната сила на дома. За да може да донесе финансови потоци, закачете сметки по листата. Можете също по този начин да поставите няколко монети в саксията и да ги броите от време на време, до момента в който гледате цветето.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР