На четвърти август Меган Маркъл ще навърши 37 години. Херцогинята

...
На четвърти август Меган Маркъл ще навърши 37 години. Херцогинята
Коментари Харесай

Изненадата на кралицата за Меган Маркъл

На четвърти август Меган Маркъл ще навърши 37 години. Херцогинята на Съсекс едва ли ще означи мотива с шумно празненство, както бе привикнала до преди да стане брачна половинка на принц Хари.

Но този рожден ден може да се окаже по-специален от всички до момента. А в подобен ще го трансформира не какъв да е, а самата кралица.

За никого не е загадка, че Меган съумя много бързо да се трансформира в фаворитка на Елизабет Втора . А в този момент тя й готви изненада точно на четвърти август. Кралицата е отправила покана към Хари и Маркъл за посещаване в шотландския палат на кралското семейство Балморал.
 Снимка 430070

Това се чака да бъде и първото пътешестване на двойката дружно с новородения им наследник Арчи . Освен това, херцогинята на Съсекс за първи път ще има опцията да посети красивото имение.

Младото семейство ще бъде настанено в настрана крило от замъка, с цел да може да се порадва и на усамотение. А към обичайния следобеден чай сигурно ще има и особено направена за рождения ден на Меган торта , написа The Mirror.
 Принц Филип и едно изявление против брака на принц Хари и Меган Маркъл
Принц Филип против брака на Хари и Меган

Необичаен съвет от брачна половинка на кралицата

Подобна покана от кралицата не получава всеки и несъмнено това е огромна чест, отредена точно на Меган . Балморал е обичаното място на Елизабет Втора, където прекарва цяло лято, и в него тя кани единствено в действителност околните на сърцето си хора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР