На четирима българи във Франция бяха повдигнати обвинени в сводничество

...
На четирима българи във Франция бяха повдигнати обвинени в сводничество
Коментари Харесай

Управлявана от българи сводническа мрежа е разбита във Франция

На четирима българи във Франция бяха повдигнати упрекнати в сводничество и трафик на хора, откакто бяха задържани в средата на април в забранен лагер край Бордо, Югозападна Франция, откъдето ръководели мрежа за проституция. Това съобщи Франс прес, като се базира на прокуратурата и източник, непосредствен до следствието.

Според източника тези лица уговаряли млади дами в България да дойдат във Франция. " Впоследствие девойките били принуждавани да проституират по булевардите на Бордо или на паркингите за тирове. Ако се съпротивлявали, те били заплашвани и изнасилвани, и били държани и в положение на материална взаимозависимост ", изясни той пред Агенция Франс Прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Разследването, почнало през 2019 година, е било концентрирано върху хипотетичния водач на мрежата - 36-годишен мъж, задържан дружно със брачната половинка си и още двама мъже - негови " заместници ". Според същия източник мъжът траял да управлява мрежата и до момента в който бил в пандиза в България през 2020 година, давайки нареждания на жена си.

От 2019 година насам обвинените неведнъж са пресичали границата, пребивавайки, ту във Франция, ту в България, Германия или в Италия, където водачът на мрежата бил към този момент прочут по отношение на сходни случаи. При ареста на четиримата са конфискувани пари в брой и безценен немски автомобил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР