На черния фон от шоковото поскъпване на всичко в ошушкана

...
На черния фон от шоковото поскъпване на всичко в ошушкана
Коментари Харесай

Главорези и канибали се борят за кокала 


На черния декор от шоковото повишаване на всичко в ошушкана България /тоягата се подвига, само че щом мечката скача, значи може и още/, на ужасната зараза и простотията българска да не се имунизираме, на предизборната акция в която вземат участие следващите устремили се към кокала, като: опуления енергиен върколак Асен Василев и полиетиленовото юпи Кирил Петков /на тези двамата на мутрите е изписано,че са лъжци и измамници/, самоизчистилият се с белина Цветан Цветанов, самодоволният Марешки, злобният и злопаметен Необединител Румен Радев, наглата Корнелия Нинова, восъчният експонат Карадайь, мощно влезлият в критическата Бойко Борисов, изтрещялата Луна и други сходни си спомних думите на великия публицист Хенри Милър:

Хенри, думам си, към момента си млад, голишарче си и в случай че им се оставиш да те заловен за топките, ще си цялостен глупак, тъй като си по-добър човек от всички тях, просто би трябвало да се отърсиш от неправилните си показа по отношение на човечеството. Трябва да осъзнаеш, Хенри, момчето ми, че си имаш работа с главорези, с канибали, единствено дето са облечени, избръснати, напарфюмирани, само че другояче са си те – главорези и канибали.

Това е: хванали са ни за топките и няма да ни пуснат, до момента в който не се наплюскат и не уредят родата си до девето коляно. Дума нямам доверие от захаросаните им простотии за смяна! Няма смяна, няма и да има в околните 1000 години в България! Тези канибали и главорези ще бъдат сменени от други – това е единствената смяна, която ще се случи . А овчедушният българин ще търпи, до момента в който му смъкнат и епидермиса, само че няма да направи гражданска война. То и да направи изгода няма: канибалите и главорезите ще купят водачите й, ще ги овъртолят в схемите си и финито.

Станимира Петкова

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР