На CES 2022, LG Electronics (LG) демонстрира по-интелигентен и по-безпроблемен

...
На CES 2022, LG Electronics (LG) демонстрира по-интелигентен и по-безпроблемен
Коментари Харесай

LG променя рутината за поддържане на чисти дрехи с иновативни решения за пране и сушене

На CES 2022, LG Electronics (LG) показва по-интелигентен и по-безпроблемен метод за пране с новите пералня, сушилня и LG WashTower. Новите решения работят чрез усъвършенстваната LG технология с изкуствен интелект - Direct Drive (AI DD™), потвърдилата се технология за пара, както и набор от функционалности, които трансформират прането и сушенето на облеклата в рутина, по-удобна от всеки път.

С усъвършенстваната AI DD технология на LG новото дуо предлага персонализиран режим, който може да разпознае размера на зареждането, вида плат и равнището на замърсяването му, да добави автоматизирано вярното количество перилен препарат и да настрои режима на прането за оптимално разчистване.* Новата пералня употребява технологията за пара на LG, потвърдено изпитан способ за разчистване и ободряване на облеклата. За по-добро потребителско преживяване, функционалността на LG Smart Pairing™ изпраща информация от пералнята към сушилнята, препоръчвайки най-подходящия режим на сушене и по този начин отстрани опцията от неточности.

Първата сушилня от LG, създадена с технологията AI DD, може да се похвали с нов AI режим, който употребява акуратен надзор на придвижването и автоматизирано избира оптимална конфигурация за най-хубавата грижа за плата и по-бързо сушене. Освен това, с помощта на LG AI технологията, уредът може да научи желаната от потребителя рутина и да даде персонализирани варианти за сушене всякога. Инфрачервен датчик с акуратност мери темперетурата на облеклата повреме на цикъла и може автоматизирано да направи промени, с цел да подсигури отмерено изсушаване. И не на последно място, за разлика от други комбинации на пералня и сушилня, дуото на LG може да се свърже чрез Bluetooth и да се ръководи комфортно единствено от контролния панел на пералнята.

С ултра комфортния си и спестяващ оптимално място дизайн, най-новата WashTower на LG със сушилня DUAL Heat Pump е опростена опция на конвенционата система пералня+сушилня. Предното зареждане на пералнията работи с AI DD за чисти и свежи облекла, до момента в който сушилнята употребява LG DUAL Inverter Heat Pump техноология с цел да намалия употребяваната сила, като може да понижи темеперетура на сушене повреме на цикъла. С по-ниската си обща височина LG WashTower оказва помощ да се спести пространство посредством дизайн без канали, което от своя страна разрешава по-голямо доближаване до стената и икономисва неудобството на потребителите от постоянното им разчистване.

Съчетавайки изключителна продуктивност и изтънчен жанр, новите уреди от LG пасват съвършено на съвсем всяко пространство или жанр на обзавеждане. WashTower е направена със затъмнени стъклени порти, декоративни хромирани детайли и завършващ корпус от черна стомана за оптималната устойчивост с висока резистентност на надраскване. Опростеният плосък дизайн добавя елегантния дизайн, подобаващ за вграждане, и придава минималистична и ултра съвременна визия с елементарен достъп до Center Control™ панела.

“С усъвършенстваната AI технология на LG и разнородни функционалности, тези зашеметяващи нови уреди, оферират нежна грижа за тъканите и безпроблемно ръководство на зареждането”, споделя Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Това, че се вслушчваме в потребностите на действителните консуматори и се доверяваме на нашия голям опит и експертиза на световния пазар за домашен уреди, ни разрешава да дадем на клиентите си решения за по-добър живот.”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР