На CES 2019 в Лас Вегас TCL Communication отново показва

...
На CES 2019 в Лас Вегас TCL Communication отново показва
Коментари Харесай

TCL с нови Alcatel телефони, актуализации за BlackBerry Mobile на CES 2019

На CES 2019 в Лас Вегас TCL Communication още веднъж демонстрира портфолиото си от мобилни и интернет устройства, в допълнение към дебютирането на нови технологии
Като част от наличието на TCL на CES, компанията ще покаже най-новите смарт телефони и интернет артикули на Alcatel, както и първия от своите смарт телефони от серията от 2019 година, който ще има творби от TCL Full View екран.

Компанията също по този начин ще покаже с цялостния набор от смарт телефони BlackBerry, в това число BlackBerry KEY2 и KEY2 LE, и ще показа информация за наличността на тези устройства в Съединени американски щати и другаде по света.

Също по този начин на CES, TCL ще показва за първи път своите най-нови технологии предопределени за екраните на смарт телефони, в това число своите екрани от край до край и dot екрани. Тези технологии са основани, с помощта на сестринската на TCL компания CSOT, която също създава всепризнатите дисплейни панели за тв приемници TCL. CSOT е един от международните водачи в производството на LCD панели, както и на LTPS, AMOLED и напредващи технологии като гъвкави екрани. Близкото съдействие на TCL Communication със CSOT подсигурява навременна поддръжка и приоритизиране на последните дисплейни технологии.

“В TCL Communication, продължаваме да разширяваме развиването на нашите мобилни и интернет артикули, и до момента в който с нашите Alcatel и BlackBerry устройства на CES ще покажем какво можем да реализираме през днешния ден, то с дебюта на нашата нова технология ще покажем това, което можем да реализираме в бъдеще. ”

Това сподели Питър Лий, Главен управител световни продажби и маркетинг TCL Communication. “Като един от основните производители на панели в света, TCL носи наследството на софтуерно страхотни екрани, налични за клиенти по целия свят. Миналата година показахме, че можем да внедрим тази технология в мобилни устройства с нашите Alcatel Full View екрани, а с демонстрациите на CES тази година, ще покажем какви TCL технологии, клиентите могат да чакат от нашите смарт телефони и други устройства в бъдеще. ”
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР