На бял свят продължават да излизат потресаващи информации за сексуалните

...
На бял свят продължават да излизат потресаващи информации за сексуалните
Коментари Харесай

Една от жертвите на Сексуалния хищник: Изнасили ме три пъти за 20 минути

На бял свят не престават да излизат потресаващи информации за половите издевателства на Бенджамин Менди, получил от медиите прозвището " Сексуалния хищник ". По време на правосъдния развой, който стартира в сряда в Честър, Северна Англия, свидетелстваха няколко от жертвите му, които разкриха шокиращи детайлности за дейностите на френския футболист.

28-годишният Менди, който сега е отхвърлен от тима си (Манчестър Сити, бел. ред.) до привършване на делото, е канил девойките в своя дом, където ги изнасилвал дружно със своя другар Луис Саха. Насилванията ставали в помещение, сходно на паник стая.

Chester Crown Court heard on Monday morning that Manchester City`s Benjamin Mendy ‘locked women into his bedroom’ using ‘panic room’ style latches after nights out and then raped them.

Mendy denies all charges.
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Една от пострадалите описа пред съда за извращенията на футболиста, акцентирайки, че е била изнасилена три пъти за 20 минути.

Той ми взе телефона, аз не желаех да върша секс с него. Просто желаех да си отида, споделя 20-годишното момиче.

По думите ѝ Менди ѝ споделил, че " е преспал с 10 000 дами ", само че я предизвестил това да не го разкрива пред никого, и " може да идва у тях всяка вечер ".

Ако бъде приет за отговорен, го грозят сред 5 и 20 години отнемане от независимост.

Менди е обвиняем за осем изнасилвания, един опит за обезчестяване и полова експанзия против седем дами. Той отхвърля всичките обвинявания, които би трябвало да са се състояли сред октомври 2018-а и август 2021-ва в неговия дом в Престбъри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР