На Бузлуджа БСП ще даде начало на предизборната си кампания,

...
На Бузлуджа БСП ще даде начало на предизборната си кампания,
Коментари Харесай

На Бузлуджа БСП ще даде начало на предизборната си кампания

На Бузлуджа Българска социалистическа партия ще даде начало на предизборната си акция, разгласи пред публицисти в Стара Загора вицепремиерът в оставка и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. С конференция на тематика " Политика на кръстопът: България, Европа и светът " стартират честванията на 131-годишнина от началото на проведеното социалистическо придвижване в България.

Кулминацията на тържествата ще е в събота на връх Бузлуджа.

Корнелия Нинова разяснява, че през последните седмици работата в това Народно заседание е била невъзможна. " Сложен парламент, сложен, в последните седмици неосъществим за работа. Освен междупартийните особици, свършиха се и положителни неща. Радвам се най-много на актуализацията на бюджета, която се одобри, тъй като тя подсигурява, че каквото и да стане оттук насетне, има средства за обезщетения на бизнеса, за преизчисления на пенсиите от 1 октомври, за безвъзмездни медикаменти и за безвъзмездни учебници за деца. Това беше положително решение на Народното събрание и на държавното управление ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова поздрави депутатите за приемането на измененията в Закона за здравето, с които се не разрешава продажбата на диазотен оксид (райски газ) на малолетни и използването му в закрити публични места. Измененията в закона, импортирани от депутати от ГЕРБ-СДС, бяха признати единомислещо на първо и второ четене в едно пленарно съвещание в последните часове от живота на 47-ото Народно събрание.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР