На бурно лятно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг

...
На бурно лятно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Наша гордост! Красавица от Монтана скочи с голи гърди в битката за титлата Playmate Of The Year 2020 /снимки 18+, видео/

На бурно лятно празненство в Bedroom Beach в Слънчев бряг и при засилени ограничения за сигурност предишния петък бяха показани претендентките за купата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV. Тази година, селекцията е безпощадно добра – единствено топ модели, коя от коя по-красива и атрактивна.
Мотото на празненството и новия брой на списанието e “По-добре да гледаш, това което не можеш да чук*ш(имаш), в сравнение с да чук*ш (имаш) това, което не можеш да гледаш”, вие си изберете глагола.
Сред 10-те хубавици, които ще вземат участие в състезанието, е и 24-годишната Деница Иванова от Монтана. В красивото й тяло няма да намерите силикон или следи от пластични корекции. Завършилата „ Регионално развиване “ и „ Дигитален маркетинг “ хубавица от Северозапада обича походите в планината и цели 9 години е играла национални танци. Най-смелата й секс фикция е секс в частен аероплан над Малдивите, а най-смелата й постъпка е да отиде в Дубай с чужд, без да каже на никой. Интересува се от личностно развиване и има вяра силата на позитивното мислене.



Победителката ще стане ясна през есента и ще си тръгне от конкуренцията с чисто нов автомобил от „ Ауто Италия”, oфициален вносител на Мазерати, 20 000 лв. и още куп дарове. До тогава има доста време, в което можете да опознаете и подкрепите фаворитката си на https://playmate.bg/playmate2020/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР