На булевард в РусеРусенец задържан за подкуп в РазградскоЧужденецът отказал

...
На булевард в РусеРусенец задържан за подкуп в РазградскоЧужденецът отказал
Коментари Харесай

Арест за тираджия след 40 евро рушвет

На бул. в Русе
Русенец арестуван за рушвет в Разградско

Чужденецът отказал проба за алкохол, хвърлил парите в патрулката

Турски камионджия бе арестуван в Русе, откакто се опита да подкупи двама служители на реда.

Около 3 ч през нощна в неделя екип на Второ РПУ е бил изпратен на сигнал за лека злополука с ТИР на на бул. “Тутракан” в региона на пристанищния комплекс Русе - Изток. На място униформените открили камион “Волво” с ремарке, ръководен от 57-годишен непознат жител. Шофьорът лъхал мощно на алкохол и имал некоординирани придвижвания. На служителите на реда декларирал, че съгласно него сега се намира на Дунав мост.

Униформените повикали свои сътрудници от КАТ, с цел да тестват чужденеца за приложимост на алкохол, само че той отказал тест с дрегер. Катаджиите му взели документите и седнали в патрулката да му пишат акт.

Турчинът се доближил и през отворената предна дясна врата хвърлил две банкноти по 20 евро.

Шофьорът е арестуван и отведен във Второ РПУ. Освен наказванията за отхвърли да даде проба - 2000 лева санкция и 2 година взимане на книжката, против него ще се води наказателно дело за предложение на рушвет.

71-годишен водач от Русе пък бе арестуван при подобен случай в Разградско. Полицаи желали да го глобят за прекъсване на тротоар в село Медовене. По странна логичност с цел да спести 50 лева санкция, той извадил и дал 100 лв. подкуп на служителите на реда. Те го арестували и му върнали парите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР