На бул. „Трети март” в гр. Монтана бе проведена полицейска

...
На бул. „Трети март” в гр. Монтана бе проведена полицейска
Коментари Харесай

Полицейска операция в Монтана във връзка с Деня за пътна безопасност

На бул. „ Трети март” в гр. Монтана бе извършена полицейска интервенция от чиновниците на „ Пътна полиция” при регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Два полицейски екипа раздаваха листовки на водачите на МПС по отношение на Деня за пътна сигурност.
Меропрятието е взаимна самодейност на бранш „ Пътна полиция” и Областна администрация Монтана във връзка разгласен от държавното управление сегашен ден за Ден на сигурността на придвижването по пътищата.
При полицейската акция водачите получаваха листовки със препоръки за пътна сигурност, изтогвени от Областната администрация, само че откритите извършители получаваха и наказания.
Целта на извършената интервенция е с предпазен темперамент, напомняща на водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, тъй като на пътя животът е с преимущество.
От началото на годината до 29 юни на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Монтана са настъпили 186 произшествия с материални вреди и 43 тежки пътно-транспортни катастрофи, с 8 починали и 43 ранени жители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР