На букурещкото международно летище в Отопени настъпи хаос заради анулирани

...
На букурещкото международно летище в Отопени настъпи хаос заради анулирани
Коментари Харесай

Хаос заради отменени и забавени полети на международното летище в Букурещ

На букурещкото интернационално летище в Отопени настъпи безпорядък поради анулирани и забавени полети през нощта и тази заран, заяви Нова тв.

Пътници, които трябваше да летят със самолети на националната самолетна компания ТАРОМ, бяха принудени да чакат на летището с часове през нощта. Кадри в обществените мрежи показват деца, които спят на пода.

Компанията анулира днешните полети към и от Кайро, Аман и Бейрут, поради „ краткотрайна липса на членове на екипажите “. От превозвача показаха, че всеки от въпросните полети е бил анулиран, защото член на екипажа е оповестил, че не е в положение да лети. Пренасрочването на полетите в къс период е било невероятно и се е стигнало до анулирането им, прецизират от ТАРОМ.

ТАРОМ е анулирала през днешния ден 10 вътрешни и интернационалните полета. Става думи за тези от и до Кайро, Бейрут, Аман, Яш, Орадя, Истанбул, Будапеща, Франкфурт, Амстердам, Париж.

В прессъобщение компанията отбелязва, че обстановката е невиждана, а екипите на ТАРОМ работят за намирането на решения в полза на пасажерите още от миналата нощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР