На Бритни Спиърс явно изобщо не ѝ омръзва да споделя

...
На Бритни Спиърс явно изобщо не ѝ омръзва да споделя
Коментари Харесай

Когато Бритни Спиърс забрави, че се е целувала с Бен Афлек

На Бритни Спиърс очевидно въобще не ѝ омръзва да споделя напълно намерено за любовния си живот отпреди повече от двадесет години. В мемоарната си книга " Жената в мен ", която излезе предходната година, певицата шокира мнозина с разкритието, че е направила аборт от някогашния си Джъстин Тимбърлейк. Припомняме, че двамата бяха двойка в интервала сред 1999 и 2002 година
 Бритни Спиърс след аборта от Джъстин Тимбърлейк - какво мисли в този момент певицата за някогашния си
20 години след аборта - какво мисли Бритни Спиърс за Джъстин Тимбърлейк в този момент

Неочаквани откровения от певицата

В края на предишния месец, когато изплънителят се завърна към музиката с излизането на новото си парче " Selfish ",  използва мотива, с цел да му се извини. В Instagram пост тя написа: " Ако съм обидила някого от хората, на които откровено държа, надълбоко скърбя... "

обаче очевидно не одобри извинението, като по време на свое осъществяване на парчето " Cry Me a River ", отдадено на раздялата му с певицата, той сподели от сцената: " Бих желал да употребявам тази опция да се извиня на... безусловно никого. "

И макар че по-късно Бритни от своя страна също реагира остро, с нов пост в Instagram, в който отдръпна извинението си към, тази драма очевидно към този момент не вълнува толкоз певицата.

Вместо това тя реши да разкрие на почитателите си за друга любопитна детайлност от любовния си живот от предишното. Отново в обществената мрежа  е качи фотография, на която театралничи до още една жена и Бен Афлек.

" Готина фотография на мен, Бен Афлек и Даян Уорън преди години!!! Той е толкоз необикновен артист. Пропуснах ли да загатна, че се целувахме с Бен онази вечер... почтено казано бях не запомнила... ", написа към описанието в поста си певицата.

Въпреки че след хипотетичната им целувка, както Бритни Спиърс, по този начин и Бен Афлек са траяли с други хора и от този момент са минали много години, надали това разобличаване се е харесало на сегашната брачна половинка на артиста -.

Важното в последна сметка обаче е, че  преоткриха любовта си и най-сетне изживяват сантименталната си приказка, почнала преди много време.

Припомняме, че двамата бяха сгодени един път при започване на 2000-те, само че до женитба тогава по този начин и не се стигна. Вместо това артистът се ожени за, а певицата - за. Но след това тези бракове се разпаднаха, а  сега най-сетне са към този момент женени един за различен.
 Бритни Спиърс и Сам Асгари в правосъден спор - какво желае някогашната половинка на певицата
Когато Сам Асгари желае още пари, а Бритни отхвърля да му ги даде

Драмата продължава пет месеца след новината за развода

Колкото до Бритни Спиърс пък, сега тя е разведена жена, след раздялата ѝ с, с който бракът ѝ просъществува едвам към година, написа Us Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР