На британците е казано да извадят летните си дрехи, тъй

...
На британците е казано да извадят летните си дрехи, тъй
Коментари Харесай

Обединеното кралство ще се грее на 22C този уикенд с рекорден най-горещ ден от годината, тъй като във Великобритания е по-топло от Гърция

На британците е казано да извадят летните си облекла, защото в Обединеното кралство може да има горещини до 22C, което ще го направи по-горещо от Гърция този уикенд.

Синоптиците оповестиха възхитителната вест, че бурята Катлийн въпреки всичко може да има някои позитивни резултати. Това идва, откакто свирепите ветрове провокираха безпорядък при пътуванията и предизвикаха към 70 анулирани полета. Но от положителната страна няколко елементи на страната ще доближат високи температури, което ще го направи най-горещият ден в годината до момента, като настоящият връх е 19,9C през януари.

В Патмос, Гърция, настоящата температура за 16:00 е 19C, което прави Обединеното кралство още по-горещо, защото страната може да изпита върхове до 22C. Междувременно Кос се чака да доближи 21C, а Aktion е посочен на 22C, което е същото като плануваните температури за някои щастливи британци.

Експертите споделиха, че 13 области се чака да доближат високи температури от 20C или по-високи този уикенд,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР