На брифинг пред медиите от Апелативната прокуратура в Бургас и

...
На брифинг пред медиите от Апелативната прокуратура в Бургас и
Коментари Харесай

Задържаха и обвиниха спасителя, пребил французин на плажа в Поморие

На брифинг пред медиите от Апелативната прокуратура в Бургас и ОДМВР обясниха, че сигналът за спречкването е бил подаден на 24 юни, а на място са били изпратени чиновници на Министерство на вътрешните работи.

 

“Установени са участниците в абсурда, както и очевидци, които са разпитани ”, изясни старши комисар Калоян Калоянов, шеф на ОДМВР-Бургас.

 

На идващия ден е била направена и здравна експертиза на потърпевшия, а на 25-ти юни в районното е бил показан и съответния документ. На 27-и е докладвана преписката в прокуратурата. Днес причинителят е арестуван, обясниха той.

 

Показанията на разпитаните очевидци били спорни, стана ясно още от брифинга. Според описа на Людмила - брачна половинка на потърпевшия французин, това не дава отговор на истината. Не всички очевидци са били разпитани, твърди тя.

 

“Полицаите някак пропуснаха да открият кой кой е в тази история и обръщаха тил на очевидци, които чакаха да потвърдят какво са видели ”, съобщи тя.

 

Ако бъде приет за отговорен по по този начин повдигнатите му обвинявания, Кюлбасанов може да получи до 3 години отнемане от независимост. Прокуратурата е постановила задържане до 72 часа. Ще бъде направено и импортирано искане за задържане под стража. 

 

Предстои да се обясни дали французинът също е удрял спасителя. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР