На брега на остров Two Hills близо до връх Модев,

...
На брега на остров Two Hills близо до връх Модев,
Коментари Харесай

Има ли ново НЛО “ на Антарктида ?

На брега на остров Two Hills покрай връх Модев, откриватели, употребяващи Гугъл Maps, откриха конструкция, която наподобява на извънземен галактически транспортен съд. Евентуалният галактически транспортен съд наподобява тъкмо както почитателите на научната фантастика си показват: сферична форма, с необятен железен борд и размери, за които се счита, че доближават 12 метра в диаметър.

Една от аномалните характерности на обекта е неговата позиция. Обикновено ледените формирания по крайбрежията на островите получават друга форма, когато са изложени на талази, до момента в който препоръчаният галактически транспортен съд лежи на една страна в зона, релативно незасегната от водата.

Дебатът за произхода на обекта е удължен от Ерик Хекер, който твърди, че е видял „ мощни машини “ по време на престоя си в Антарктида и даже е съумял да влезе в контакт с извънземни кораби, идващи от далечни открити пространства.

Докато работи в Raytheon Technologies Corporation, Хекер приказва за съществуването на технологии, които е мъчно да си показват актуалните хора. Според него технологиите за ориентирани енергийни оръжия и системите за разкриване на неутрино в станцията на Южния полюс може да имат необикновени функционалности и връзки с извънземни обекти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР