На брътвежа на Борисов от вчера, отговорът ни е -

...
На брътвежа на Борисов от вчера, отговорът ни е -
Коментари Харесай

АБВ: На брътвежа на Борисов отговаряме така: незабавни оставки

" На брътвежа на Борисов от през вчерашния ден, отговорът ни е - незабавни оставки на премиера, държавното управление и на основния прокурор ". Това съобщи ръководителят на АБВ във връзка вчерашното послание към нацията на министър-председателя и за разработване на нова Конституция.
Според Петков изказването на премиера е опит за смяна на дневния ред в публичните настройки. „ Брътвежът на Борисов беше един недодялан, безсрамен, пошъл опит да избяга от действителността ", разяснява Петков.
 Румен Петков: Да сменим Борисов по борисовски, не е промяна (ВИДЕО) Румен Петков: Да сменим Борисов по борисовски, не е промяна (ВИДЕО)
Аз не съм виждал по-жалък политик от това, което видях през днешния ден у Борисов. Страх, смут от разграничаването му от властта и безспорна неадеква...
" Ние от АБВ не одобряваме който и да е да приказва на българския народ, тропайки по масата, тъй като това издава уязвимост, липса на причини и опит да се владее ", сподели още водачът на АБВ.
" Премиерът направи небезуспешен опит да избяга от същинските въпроси – кюлчетата със злато в, милион евра отново там, вулгарния му речник и цинизма към ръководителя на Народното събрание, грозното му отношение към редица европейски министър председатели, които, в действителност, изкараха хората на улицата " продължи с рецензиите Петков.
" Опитът му да избяга от същината на нашето ежедневие, напълнило площадите, би трябвало да срещне стена. И по тази причина отговорът на незнанието, неграмотността и цинизма е оставки. Трябва да е напълно ясно, че Борисов е индивидът, който насажда ненавист и инспирира напрежение, мачка и гази тези, които не му слугуват “, уверен е Петков.
Стремежът на премиера да води тематиката към Велико национално заседание е опит да овладее митинга, ориентиран против него, счита Петков. Според него центърът на публичното неодобрение стартира да се размива.„ не помни от кое място е тръгнал. Това е митингът на отвращението от корупцията и липса на морал. Този митинг не трябва да не помни шкафчето с един милион евра и кюлчета злато. На този митинг всяка вечер би трябвало да се пуска арогантният глас на министър-председателя. Ако се върнем от насам, за оставка приказваме двама-трима души. Всичко останало разсъждава на тематика Конституция и конституционни промени ", означи Петков. Той е безапелационен: " Не би трябвало да се позволява дефокусирането на митинга “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР