На бойното поле в Украйна се решава съдбата на милиони

...
На бойното поле в Украйна се решава съдбата на милиони
Коментари Харесай

Зеленски: На бойното поле се решава съдбата на милиони, които могат да бъдат спасени

На бойното поле в Украйна се взема решение ориста на милиони хора, които могат да бъдат избавени. Това заяви украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си към фондацията за правата на индивида " Робърт Ф. Кенеди ", заяви " Укринформ ".
 Зеленски: Народът на Украйна заслужава успеха
Зеленски: Народът на Украйна заслужава успеха

Това е смисълът на шести декември - и той е вечно, сподели президентът

" На 24 февруари Русия стартира тотална война против нас и това е война за оцеляване. Стотици наши градове и села бяха просто изгорени до основи от съветските удари.  Но съвсем толкоз украински градове и села остават под окупация. Това значи, че в този момент на бойното поле в Украйна се взема решение ориста на милиони хора. Милиони, които могат да бъдат избавени ", сподели Зеленски.

По думите му, Украйна няма право да остави нито един украинец под съветска окупация или в съветски филтрационни лагери, където хиляди към този момент са изчезнали, както и на територията на Русия, откъдето бяха принудително депортирани стотици хиляди украинци.
 И списание Time избра Зеленски за човек на годината
И списание Time избра Зеленски за човек на годината

Бившият комедиант сплоти сънародниците си

" Можем да ги освободим. Това е нашата вяра. Ето какво значи вашата поддръжка. Тук не става дума за политика, а за живот ", акцентира президентът на Украйна.

Зеленски благодари на Съединени американски щати за поддръжката им за Украйна и изрази вяра, че с помощта на тази поддръжка " ще можем да кажем един ден, че цяла Украйна най-сетне е свободна и в сигурност от съветския гнет ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР