На Борисов му трябва пералня и най-добрата пералня е нашата

...
На Борисов му трябва пералня и най-добрата пералня е нашата
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: На Борисов му трябва пералня и най-добрата сме ние от ПП-ДБ

" На Борисов му би трябвало пералня и най-хубавата пералня е нашата коалиция. Аз нямам доверие на Бойко Борисов, но никакво доверие нямам на него ", съобщи съдружният сътрудник на Политическа партия по бТВ.

Той установи, че " нещо са доста изнервени от Движение за права и свободи " във връзка думите на Мустафа Карадайъ, че " ГЕРБ плюс Промяната е равно на Подмяната ".

Атанасов прикани от придвижването да обяснят къде тъкмо виждат подмяната.

Той оправда поддръжката за избор на ръководител на Народното събрание с потребността от приемането на значимите за страната закони, изключително обвързваните с Плана за възобновяване и резистентност, откъдето чакаме да получим пари. Другият проблем пред страната били непопълнените мандати на органи и регулатори. " Ние се превърнахме в страната на изтеклите мандати ", заключи Атанасов.

" Можем да беседваме с всички, само че в този момент на ход е първата политическа мощ ", сподели Атанасов. И не пожела да разяснява никакви други разновидности, до момента в който не приключи процесът по изчерпването на първия мандат. 

Атанасов разкритикува и президента Румен Радев, че бърза с процеса на съвещания и връчване на мандати. С каква експедитивност господин президентът... не е изчакал и избора на ръководител и незабавно привиква съвещания, недоволства Атанасов.

Той сподели още, че не бил известен за поканата да отиде на " Дондуков " 2, само че нямало и да се отзове, тъй като ДСБ имали значим партиен конгрес, проведен и плануван от дълго време за четвъртък следобяд. Това обаче не било проява, изясни Атанасов.

Той се аргументира за какво ПП-ДБ държат да получат председателското място на правната комисия.

Да не се случи едни законопроекти да бъдат утвърдени, а сред първо и второ четене да придобият напълно различен тип, изрази опасенията си юристът от Демократична България. Той съобщи, че още няма номинация и ръководителят на правната комисия можело да бъде, както от Политическа партия, по този начин и от Демократична България.

Според него има два разновидността за небосвод на този парламент - " до лятото и по-късно избори, а другият е постоянно държавно управление с доста по-дълъг небосвод на работа ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР