На близо час и половина от градския шум, летните жеги

...
На близо час и половина от градския шум, летните жеги
Коментари Харесай

Само на 122 км от София, ето къде да избягаме за уикенда

На близо час и половина от градския звук, летните жеги и димните газове от колите, без които не можем по софийските улици, се намира възроденият комплекс Мальовица. На 1700 метра надморска височина, стигайки по гиздав асфалтов път сред вековните борове, времето тече по друг метод. Въздухът е кристално чист, а гледката към величествения връх Мальовица ти стопира дъха.

И до момента в който актуалните курорти се стремят към смяна на образа, към преобразяване на големите хотелски комплекси в мини градчета, то тук трендът е тъкмо противоположен. Фасадата и външният образ на Хотел Мальовица са непокътнати в типичния алпийски жанр, само че прекрачвайки прага, можете да се насладите на комфорта, предлаган от най – модерните уелнес центрове, просторни фамилни стаи и панорамни витрини на сауната, джакузитата и ресторанта.

Не инцидентен е ползата в последните години на от ден на ден фамилии с деца точно към този курорт. Спокойствието, комбинирано със занимания за малчуганите измежду невероятната природа, са извънредно предимство. На територията на хотел Мальовица към този момент има построен детски ъгъл, а на Меча поляна и в покрайнините на комплекса децата могат да се възползват от опциите за спорт и завършения. На  Меча поляна заниманията предстоят. Пистата за ски ще бъде преобразена със специфична настилка и напълно скоро ще се трансформира в писта за втурване с туби. В развой на създаване е и въженият град и батут, който още този месец ще може да изстрелва до 4 души на височина 8 метра, написа " Стандарт ". Съоръжението може да радва освен децата, а и възрастни, тъй като оптималното тегло на всеки скачащ е 90кг.

От юли влизат в действие и промоционални летни цени с спомагателни 10% отстъпка за феновете на планината. " Стремим се да създадем уют и занимания, които обаче да са съвместими с планината. Нашите посетители обичат и ценят природата, за това и концепциите ни за развиването на комплекса изключват шумни денонощни заведения и търговски центрове. Ние предлагаме качествена отмора с всички модерни улеснения измежду тишината и зареждаща невероятна природа. “ споделя шефът на хотел Мальовица Янко Аврамов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР