На благотворително представление на мюзикъла Макс и Мориц“ на Държавна

...
На благотворително представление на мюзикъла Макс и Мориц“ на Държавна
Коментари Харесай

„Живот за Сияна!“ с детска градина „Светлина“ и Старозагорската опера

На благотворително зрелище на мюзикъла „ Макс и Мориц “ на Държавна опера - Стара Загора, кани деца и родители Детска градина „ Светлина “, с цел да поддържат националната акция „ Живот за Сияна! “. 
Представлението ще бъде на 8 октомври от 17:30 часа в двора на градината. Средствата от билети за спектакъла ще са в интерес на националната акция „ Живот за Сияна! “. Всеки родител (цена на билета 6 лева.) може да докара своето дете (цена на билета 4 лева.) и да се радват дружно на жизнерадостния сюжет, запаметяващи се мелодии и да претърпяват безбройните завършения на палавниците Макс и Мориц. 
 ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Самотен татко на две деца се бори с подла болест ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Самотен татко на две деца се бори с подла болест
Светлозар Дончев е уединен татко на две деца и е диагностициран с тежко и мъчно за лекуване ревматологично заболяване – болест на...
Не за първи път Детска градина „ Светлина “ провежда благотворителни акции и не за първи път кани за собствен съ-участник в благородното дело правилните си другари Държавна опера - Стара Загора.
През януари тази година дребната Сияна стартира да се оплаква от болки в корема, а извършеният КАТ на стомах демонстрира израстък на левия бъбрек с разсейки в тазовата област и белите дробове.
Детето е следено и лекувано в болница „ Царица Йоанна “ (детска онкохематология) и " Пирогов " (детска урология). Приложени са 6 курса химиотерапия за високорискови бъбречни тумори и през юни детето е оперирано за премахване на левия бъбрек.
Резултатите от хистологията демонстрират, че се касае за израстък на Вилмс. Започва нов курс химиотерапия, само че скоро излиза наяве, че на мястото на отстранения бъбрек има нов израстък.
Родителите вземат решение да създадат консултация в Израел, където след още един разбор на хистологичен материал, им оферират оферта за 3-месечно лекуване с нов курс химиотерапия, лъчетерапия и костно-мозъчна трансплантация на стойност 273 670 евро.
 34-годишен татко на момченце се нуждае незабавно от средства за животоспасяваща интервенция 34-годишен татко на момченце се нуждае незабавно от средства за животоспасяваща интервенция
" Преди 3 месеца като че ли светът се сгромоляса пред очите на Боян, когато схваща тежката присъда – рак на жлъчните пътища. Той е на...
" Съдбата е решила да ни изправи пред голямо тестване - риск за живота на детето ни. Поради агресивността на рака и затрудненията, през които Сияна минава, до момента в който се лекува, се постанова СПЕШНО да търсим помощ за животоспасяващото лекуване на мощното ни момиченце в Израел! Най-голямата болежка в живота на една майка е детето ѝ да не е добре и да има незабавна потребност от поддръжка! Сумата е голяма за нас, немислимо е да се оправим сами! "
Целта
Заедно с разноските за път и престой, нужната сума е към 300 000 евро. В други платформи досега са набрани 53 000 евро. Необходими са още 247 000 евро!
Да помогнем на Сияна да върне усмивката си!
Заповядайте на благотворителното събитие на Детска градина „ Светлина “ и Държавна опера - Стара Загора, което ще се организира в двора на градината, на открита сцена и на пресен въздух!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР