На бас, че ще ви изненадаме с информацията, която ще

...
На бас, че ще ви изненадаме с информацията, която ще
Коментари Харесай

С какви жени изневеряват мъжете? Ще се изненадате

На бас, че ще ви изненадаме с информацията, която ще ви споделим! Всъщност, няма по какъв начин да сме напълно сигурни, само че ние несъмнено си глътнахме граматиката, когато разбрахме, че мъжете обичали да изневерят с дами с… дребни брадички и цялостни бузи.
Точно за тези елементи от тялото на една мацка в никакъв случай, но в никакъв случай, не сме й предполагали, че могат да бъдат обект на полово предпочитание от страна на мъжете. Още повече по този начин мощно! Някак си, смятахме, че други елементи интригуват господата надалеч по-силно като красиви очи, големи… „ очи “ и по този начин нататък.
Е, учените ни направиха на пух и прахуляк с констатацията, че точно тези две черти от лицето на дамата са симптом на толкоз мощна магнетичност, че мъжете са способни да изневерят на обичаната, впечатлени от тях.
С учените не може да се спори обаче, по тази причина оставяме на вас самите да прецените до какъв брой е съществено това. Но съгласно откривателите представителите на мощния пол са привлечени от брадичката и бузите на дамата, тъй като на подсъзнателно равнище за тях те са индикатор за младост и здраве. Две доста значими условия, с цел да отгледа една жена дете.
И с цел да сме по-конкретни, ще ви кажем, че в особено проучване група обвързани господа трябвало да правят оценка фотосите на разнообразни дами. Оказало се, че мацките с по-големи бузи, дребна челюст и плътни устни са много съществено прелъщение за невярност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР