На България не ѝ върви с вицепремиерите. Очевидно Марияна Николова

...
На България не ѝ върви с вицепремиерите. Очевидно Марияна Николова
Коментари Харесай

Депутатът А. Кутев: Правителствотоще падне преди да се оттегли Каракачанов

На България не ѝ върви с вицепремиерите. Очевидно Марияна Николова има по-конкурентни качества за Валери Симеонов, които аз не знам. Те не е наясно какво се изисква от нея. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.
По думите му е безобразно това, което се прави в ръководството. „ Не беше загадка за никого, че този, който ще събори обединението ще е Волен Сидеров. Това се случва постоянно, когато наближат избори. Той постоянно е бил по-умел в тези работи. Борисов си мисли, че ще компенсира негативите с даването на пари от бюджета, само че това няма да се сработи “, изясни Кутев пред bTV.

„ Правителството ще падне преди да се отдръпна Красимир Каракачанов. Недоволството в хората към този момент е реалност, в този момент то търси къде да се изрази. Борисов от 10 години приказва за автомагистралите и няма една свястна автомагистрала. Проблемите ще се задълбочават и това ще докара до тежък провал на държавното управление “, предвижда левият народен представител.

Той отхвърли Българска социалистическа партия да стои зад митингите. По думите му няма да е почтено опозицията да се възползва от непознатото неодобрение. „ Въпреки това ще се опитаме да предвижим парламентарно всички претенции на протестиращите “, увери опозиционният народен представител.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР