На България не ѝ трябва нова Конституция, а конкретни неща

...
На България не ѝ трябва нова Конституция, а конкретни неща
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов продължава да охранява бясното куче на Пеевски – Гешев

На България не ѝ би трябвало нова Конституция, а съответни неща да се трансформират в актуалната. Протестът желае оставка и отговорност на основния прокурор. Борисов продължава да охранява гневното куче на Пеевски – Гешев. Цялата игра е печелене на време и замяна.
Това съобщи пред бТВ водачът на Демократична България Христо Иванов.

Продължава да няма директна процедура за освобождение на основния прокурор. Предлага се нещо, което не изисква Велико Народно заседание, което не изисква нова Конституция, безапелационен е Иванов.

Нас ни хвърлят в тотално различен мач с готовност да сменят дневния ред. Като не върви играта на карти, гасим лампите и обръщаме масата. Направеното от Борисов е закононарушение към младежите. В идващите няколко години вместо да вършим рационализация, вместо да прекосяваме към новата софтуерна действителност на стопанска система, на енергетика, ще се занимаваме с ченгета като Красимир Каракачанов, Георги Марков, хора като Близнашки и така нататък. Това е безусловно безсмислено, съобщи Христо Иванов.

Хората желаят едно доста ясно нещо – Иван Гешев да понесе отговорност и да подаде оставка. Хората желаят механизъм, по който Иван-гешевци да не са вероятни, Борисов не смее да предложи сходно нещо. Хората желаят да си упражнят правото на избор, вместо това им се предлага сегашния изпразнен от наличие парламент, той да им каже каква да е смяната. Това е циментиране на статуквото, разяснява още Иванов.

Виждате, че Борисов е един обезверен човек, който тропа по масата. Борисов не е простак, той си дава сметка за това, което прави, Борисов е заставен да обслужва позорната нужда на Пеевски да завоюва политическо време, с цел да се прегрупира. На Росенец се видя, че хората желаят да счупят страха.

Хората ще се приберат от улицата, единствено когато бъдат чути. Сега им се предлага да обсъждаме наборната работа. Те имат съответни претенции. Позор е за Борисов, че избра по този метод да завърши кариерата си. Той слиза от сцената.

Изборите са метода да стане ясно кого избират хората, а не Борисов да изяснява кого били припознавали хората. Има един елементарен механизъм, фиктивен от пет хиляди години и той се споделя изборната урна. Борисов обаче праща България в политическо безвремие, съобщи още Христо Иванов.

В умозаключение той се обърна към ръководещите с думите: Как не ви е позор?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР