На българина най-много му тежи оправията. Какво имаме оправено? Ние

...
На българина най-много му тежи оправията. Какво имаме оправено? Ние
Коментари Харесай

Валя Балканска: Няма да забравя колко малко е необходимо, за да помогнеш


„ На българина най-вече му тежи оправията. Какво имаме оправено? Ние сме орел, рак и щука. Няма тая цялост, тъй като сборната тайфа, планината повдига “. Това разяснява пред Петя Дикова именитата певица Валя Балканска.

„ Не помня моя татко. Аз съм била на две години, а майка ми – бременна с брат ми в четвъртия месец. Всичко е минало. Къщата на втория ми татко изгоря, само че с работа и почитание – хората бяха единни. Когато започнеш да строиш, един камък ще идеш и ще сложиш. Няма да не помни какъв брой малко е належащо, с цел да окажеш помощ “, уточни тя.

Снимка: Редакторски екип


„ Няма да не помни моя преподавател, до момента в който ми сипят пръст на очите ще го помня. Като видях родителите на съучениците ми, избягах. Той ме хвана за ръка и ме върна. Запях, започнах втора, трета ария. Като слязох, той ме целуна по челото и сподели, че съм отворила вратите “, спомня си Валя Балканска.

Певицата има три деца, пет внука и осем правнука.

„ Безхаберие и заспалост, която персонално следя. Родени сме на благословено място. Наследници сме на заслужен народ. От предишното би трябвало да вземем фамилните полезности. Бракът било отживялост, окови – това не го разбирам “, добави гайдарят Петър Янев.

Снимка: Редакторски екип


„ Аз с дечицата, с които работя, изяснявам, че България е божествено място “, споделя той и добави, че страната има потребност от заедност.

Валя Балканска и Петър Янев ще бъдат специфични посетители на „ Нощта на Ансамблите “ през март в София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР