На Анна Цолова ѝ омръзна да я държат замразена във

...
На Анна Цолова ѝ омръзна да я държат замразена във
Коментари Харесай

На Ани Цолова ѝ писна НОВА да я мотаят и почука на вратата на конкуренцията

На Анна Цолова ѝ омръзна да я държат замразена във фризера на Нова тв. Водещата бе отстранена от утринния блок на малкия екран през септември, като по този начин и не бе обещано приемливо пояснение за решението. Официално Цолова към момента се води чиновник на Нова. След свалянето си от ефир пък плевенчанката се покри в триетажната си къща в баровския квартал „ Драгалевци ”, за чийто градеж прокуратурата ревизира както нейните приходи, по този начин и тези на брачна половинка ѝ.

Горе долу от този момент стартира и да се приказва за новия план на журналистката. Той обаче по този начин си остава някакъв мираж. Досега! Изнервена от обстановка Цолова е подхванала опасен, само че в последна сметка оневинен блъф. Ани е плюла на правилата си и е почукала на вратата на някогашните си работодатели от БТВ.

Цолова е имала персонална среща със мощния човек в малкия екран Флориан Скала, само че е сложила неизпълними финансови условия

Не е ясно какви искания е изявила към Скала Цолова, само че се шушука, че става въпрос за месечно заплащане от порядъка на 10 000 лв.. Всъщност с хода си амбициозната брюнетка просто е желала да подсети шефовете си, че е извънредно време да я върнат на екран. Стратегията на хитрата лисица май е проработила, тъй като в коридорите на Нова тв настойчиво се приказва, че дълго чаканото ѝ „ начин на живот ” предаване в последна сметка ще започва от идващия ефирен сезон.

То обаче май още веднъж ще бъде публицистична говорилня и няма да има нищо общо със светската тема. Продуктът на Цолова е готвен да размени в програмната скица изпарилата се „ Комбина ” на Лора Крумова и Галя Щърбева. Предаването на двете дами беше позиционирано в неделния следобяд на гърба на „ 120 минути ” на Светослав Иванов по БТВ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР