На Алвеш му трябваха няколко дни, за да събере съответната

...
На Алвеш му трябваха няколко дни, за да събере съответната
Коментари Харесай

Дани Алвеш плати гаранция от 1 млн. евро и скоро ще бъде освободе...

На Алвеш му трябваха няколко дни, с цел да събере съответната сума, само че гаранцията към този момент е импортирана по сметката на съда.

 

На 20 март испански съд взе решение, че Алвеш може да бъде освободен от ареста под гаранция от 1 милион евро, до момента в който апелира присъдата си по дело за полова употреба. Той също така следва да съобщи както испанския, по този начин и бразилския си паспорт. Наложена му е възбрана да напуща територията на кралството и е задължен да се явява в съда при нужда.

Припомняме, че. Защитата и обвиняването апелираха решението на съда.

 

Процесът започва на 5 февруари в Барселона и бе финализиран два дни по-късно. Държавното обвиняване изиска Алвеш да бъде наказан на 9 години затвор и обезщетение от 150 хиляди евро. Бразилецът отхвърли обвиняванията. Събитията са се случили на 30 декември 2022-а в нощен клуб в Барселона. По време на правосъдното производството спортистът беше държан под стража без право на гаранция.

40-годишният Алвеш е играл за мексиканския клуб Пумас, бразилските Баия и Сао Пауло, италианските Ювентус, френския ПСЖ, испанските Севиля и Барселона. Десният халф-бек е един от най-титулуваните футболисти в историята с 43 извоювани трофея. Алвеш стана шест пъти първенец на Испания, два пъти първенец на Франция, първенец на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА и три пъти Суперкупата на УЕФА.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР