На актрисите Александра Сърчаджиева и Деси Бакърджиева не им е

...
На актрисите Александра Сърчаджиева и Деси Бакърджиева не им е
Коментари Харесай

Сърчаджиева: Не може от 20 г. да живееш на другия край на света и да решаваш как да живея аз

На актрисите Александра Сърчаджиева и Деси Бакърджиева не им е омръзнало да гласоподават. " Ако не си дал своя вот, по-късно няма за какво да се оплакваш ", споделя мнението си в " Тази неделя " Сърчаджиева. 

Тя обаче не е съгласна с това, че българите, избрали да живеят в чужбина, вземат решение " по какъв начин аз и моето дете ще живеем в тази страна ".  

" Не може ти от 20 година да живееш на другия завършек на света и да решаваш по какъв начин да пребивавам аз. Не съм съгласна с това! " - безапелационна е актрисата. 

Деси Бакърджиева пък не утвърждава опцията да гласоподават българи, които живеят в чужбина, само че не знаят български език. 

" Как гласуваш, като не знаеш български? Това са някакви проблеми, които може би би трябвало да бъдат решени. Но по-важното е, че би трябвало да гласуваме, с цел да имаме постоянна политика и просперираща страна, в която да живеем " - прецизира тя. 

Нейната огромна щерка е упражнила правото си на глас за първи път. Тя прикани и за по-висока изборна интензивност: " Дъщеря ми беше доста разчувствана. Сякаш за нея това беше празник. Според мен всички младежи би трябвало да гласоподават. Сега е моментът "

Двете актриси разясниха пред btv и случая с убитата 33-годишна Евгения Владимирова.

Обвиняемите за убийството на изчезналата млада жена остават в ареста

Бакърджиева показа, че е била потресена от първите мнения във Facebook, които съгласно нея са били в поддръжка на килъра. 

Според Сърчаджиева пък всяка втора българка е подложена на домашно принуждение.

" В България дамите, които са подложени на тормоз и са бити в къщите си, не знаят към кого могат да се извърнат и не знаят по какъв начин да се защитят. Мълчат, тъй като считат, че това е срамно или поради детето. Страшно е, че децата стават очевидци на това. Помощ би трябвало да се окаже освен на дамата, само че и на детето. "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР