На 99 % е установена самоличността на жертвата от катастрофата

...
На 99 % е установена самоличността на жертвата от катастрофата
Коментари Харесай

Стана ясно коя е жертвата от касапницата на Тракия

На 99 % е открита самоличността на жертвата от злополуката на Автомагистрала „ Тракия “ тази заран.

Загиналият е 32-годишният бургазлия Енчо Казаков – оскъдно момче, с тип на краен нещастник, което постоянно можеше да бъде видяно в центъра на града.

Енчо бе момче за всичко на търговците и ползвателите на офиси по ул. “Александровска “, настояват от Флагман. Понякога прекаляваше с алкохола и изпъваше нервите на минувачи с нападателните си опити да изпроси някоя стотинка от тях, само че в общи линии бе безопасен.

През 2015 година Енчо стана жертва на нахлуване, а още няколко пъти бе пребиван, без да е ясно от кого.

Не е известна и повода, която го е предиздвикала нощес да тръгне самичък и пеш по автомагистралата. Преминал е съвсем 20 км, а съгласно читателски сигнали, които получаваме през целия ден, Енчо е бил същинско камикадзе в последните си часове – вървял по осевата линия на аутобана, правил салто по платното и се превъртал във всички направления. Сякаш самичък е търсил гибелта си. Наш четец твърди, че е подал сигнал на телефон 112 още към 4 часа.

В 07:15 часа е подаден нов сигнал – за открит разчленен мъртвец на км 351 – до разклона за Българово.

Почти същия миг, в районно управление (на МВР) Карнобат дошъл 28-годишният Величко от село Екзарх Антимово, който направил цялостни признания. Обяснил, че незнаен за него мъж внезапно му изскочил, носил тъмни облекла и в сумрака не го видял. Блъснал го и откакто видял какво се е случило не издържал на гледката и тръгнал към най-близкото и познато за него Районно ръководство на полицията.

Предал и автомобила си – Мерцедес C180 за оглед.

Величко е тестван, нямало следи от използването на алкохол и опиати в кръвта му. Предстои да се проучва от камерите, в това число и на тол системата, дали Величко фактически е управлявал мерцедеса и с каква скорост е карал.

Ако се откри, че е спазил всички правила, е доста евентуално да се размине с условна присъда. Бургаският съд има сходна процедура и по този метод от пандиза бе избавен водачът на Деси Слава – Димитър Илиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР