На 9 януари своите 20 отпразнува скандалната изпълнителка Сузанита, която

...
На 9 януари своите 20 отпразнува скандалната изпълнителка Сузанита, която
Коментари Харесай

Сузанита се закани на другите жени в живота на Марк

На 9 януари своите 20 отпразнува скандалната изпълнителка Сузанита, която неотдавна стана майка на момченце. Вместо с дежурния алкохол в дискотека обаче, изпълнителката заложи на торта в домашни условия. Впечатление направи и сантименталното държание от самото начало на гаджето й Марк Славов.

Видео с купона вкъщи, който си спретнаха двамата по случай юбилея на Сузанита, предизвика редица мнения в обществените мрежи, най-много поради метода, по който младият баща се държи с рожденичката. Оказва се, че към Марк се навъртат много дами, което стана ясно от отговор на самата Сузанита на въпрос на неин почитател за това по какъв начин се оправя с тях.

Явно Сузанита по никакъв начин не се впечатлява от женското внимание към Марк. " Имам мъж с основно М! Нашата обич е специфична, а връзката ни пъклен мощна. Която и жена да е, каквото и да прави, най-вече да ѝ се подиграваме и двамата ", уверена е Сузанита.

По думите ѝ нито една жена няма да даде на Марк това, което му дава тя. " Уважаваме и двамата избора си ", приключи метафизичен певицата, която към този момент тренира интензивно, с цел да смъкне качените едвам 15 кг. по време на бременността.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР