На 9 септември на стадион Берое в Стара Загора известни

...
На 9 септември на стадион Берое в Стара Загора известни
Коментари Харесай

Футболисти и актьори един срещу друг за благородна кауза

На 9 септември на стадион " Берое " в Стара Загора известни артисти и футболисти на локалния отбор, станал емблема на града. Причината не е единствено любовта към спорта, а предпочитание за помощ.

Всички средства от мача ще бъдат дарени за организацията на Международния студентски сценичен фестивал, в памет на Даниел Чирпански.

" В търсене на метод на финансиране, взехме решение да създадем това събитие, тъй като Дани - индивидът, на който е отдаден този фестивал, в младежките си години е играл в " Берое ". Така взехме решение, че можем да съвместим двете негови пристрастености. За страдание той не съумя да приключи НАТФИЗ, тъй като умря след злополука през 2016 година ", описа пред bTV Мирена Керезова, която се занимава с организацията.

Актьорите, измежду които Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Ники Илиев и други, към този момент се готвят интензивно и освен с посещаване на нощни заведения и проучване на татуировки. Техен ментор ще бъде легендата на " Берое " Петко Петков.

От клуба пък незабавно откликнаха на благородното предпочитание на уредниците и взеха решение на 9 септември да се съберат за ексклузивен мач, който няма да е по-малко значим и под напрежение от нормалните.

Какво споделиха двата тима преди мача, чуйте тук:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР