На 9 май пенсионно-осигурителна компания Доверие чества своята 30-та годишнина.

...
На 9 май пенсионно-осигурителна компания Доверие чества своята 30-та годишнина.
Коментари Харесай

Пенсионно-осигурителна компания Доверие навърши 30 години

На 9 май пенсионно-осигурителна компания " Доверие " празнува своята 30-та годишнина. От основаването си, през 1994 година, сдружението се утвърди като един от пионерите в частното пенсионно обезпечаване, като към сегашния миг е желан избор за съвсем 1 млн. и 250 хиляди клиенти и ръководи чисти активи за над 5,6 милиарда лева.*

За последните три десетилетия компанията се трансформира в знак на непоклатимост, бистрота, нововъведения и положително обслужване на своите клиенти.

pr е единственото пенсионноосигурително сдружение в България, което, за трета поредна година, усили всички пожизнени и разсрочени пенсионни заплащания на своите клиенти и то с % по-висок от годишната инфлация.

От началото на 2025 година компанията ще вкара за първи път в пенсионната сфера в България многофункционалния програмен продукт SAP/SimCorp, който ще усъвършенства вложението на средствата на клиентите посредством ефикасни решения.

" Пенсионно-осигурителна компания " Доверие " с неспокойствие чака идващите 30 години на триумфи и достижения, като главната й задача е да бъде благонадежден сътрудник на своите клиенти по пътя им към умерено и несъмнено бъдеще ", показва Светла Несторова, ръководител на Управителния съвет на ПОК " Доверие ".

*По данни на КФН към 31.12.2023 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР