На 9 април в Нюрнберг стартира изложението Embedded World 2024,

...
На 9 април в Нюрнберг стартира изложението Embedded World 2024,
Коментари Харесай

Intel ще пусне графичните карти от поколението ARC Battlemage преди 29 ноември 2024 г. – ComputerBase

На 9 април в Нюрнберг започва ревюто Embedded World 2024, отдадено на всички типове интегрирани електронни системи. Като част от събитието Intel показа няколко нови графични ускорителя ARC Alcemist с показател E, предопределени за индустриална приложимост.

И макар че формалните прессъобщения са ориентирани към новите видеокарти от серията ARC Alcemist, в коридорите на ревюто към този момент се разисква идващото потомство графични ускорители с кодово име Battlemage. Журналисти от немския портал ComputerBase участваха на събитието и разговаряха с някои сътрудници на Intel, получавайки от тях много забавна информация по отношение на вероятните дати на стартиране на тази линия GPU.

Според тях, производителят възнамерява да пусне картите от серията ARC Battlemage тази есен и той в действителност желае да го направи преди началото на огромните разпродажби по време на Черния петък.

„ На ревюто се носят клюки, че Intel ще се ориентира към есента на тази година и несъмнено желае да се възползва от главния сезон на продажбите, чийто пик е “Черният петък. “ Тази година той се пада на 29 ноември. Нека си напомним, че ARC A770 и ARC A750 бяха пуснати при започване на октомври 2022 година ” — разясниха от ComputerBase.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР