На 83 годишна възраст на 22 септември във военна болница

...
На 83 годишна възраст на 22 септември във военна болница
Коментари Харесай

10 цитата за живота от професор Вучков

На 83 годишна възраст на 22 септември във военна болница умря професор Юлиан Вучков.
Юлиан Димитров Вучков е роден на 31 януари 1936 година във Варна. Познат е на феновете с работата си в редица малките екрани. Професорът е създател на към 150 изявления в печата и на повече от 20 книги в региона на художествената просвета и етиката.
С най-хубави усеща припомняме 10 от най-култовите изявления на уважавания професор за разнообразни тематики от живота:
1. Професор Вучков за порно филмите
„ Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма естествен секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия създатели на порно филми се ръководят от свръх богати лезбийки, наподобява! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, непоносимо. Ама тия дами се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи надали не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи надали не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена! “

„ Тя има първо лице като превтасала питка. Това едно. И второ, няма ужасно в случай че си противен. Няма ужасно. Но е доста ужасно, когато върколак е Мис Красота. Това към този момент е падение… “

3. Професор Вучков за чалгата
“Сега Софи Маринова значи била си купила 200 декара за не знам какъв брой хиляди лв. в Драгалевци и се хвали с това… Такава нахална жена, толкоз небогати хора в България, това ли би трябвало да изтъкваш? Тя несъмнено се акцентира, щото се счита за велика певица. Не е ник’ва певица – тя писка, тя е един пискон! А не е една сериозна певица и непрестанно пее една и съща ария! А сред прочее, това се отнася за всичките певици. Дали ще е Ивана, Преслава, Драгана, каравана, и така нататък, това са все, все… слушаш непрестанно една и съща ария на слаби български композитори, които се крадат взаимно. Така. Тези тука и Ивана, и Преслава, ами и всичките тея Таня Боева, Тути Кланти… такова самовъзвеличаване, такива маниачки б

Млада зрителка вбесява по телефона професора с думите: “Ало, Хулиган Кучков? ” След което следва гневната дрънканица на водещия: “Кого търсите, пиянице? Ама доста огромна алкохолик си бе! Ама плете ти се езикът бе! Нищожество! Това е една категория, такива, истерични девойки. Трябва да ви кажа, че те са по-големи олигофрени и от момчетата дори. То разгащено, то едно, извинявайте, държание на типични па*аври, които единствено оная работа дето не са си посочили по улиците. Остава да си сложат царевичен кочан в половите органи! Толкова са се разгащили, толкоз са се разпуснали. Лигави! Крещят, квичат като недозаклани прасета по улиците! ”
5. Професор Вучков за сестрите в Либия
“Тия сестри са много елементарни хора, с мое огромно опрощение. Аз не съм чул от тях, откогато са пристигнали, едно мъдро изречение. Примерно да кажат нещо за какви са им усещанията за бита в Либия, какво съставлява българският народ, какво съставлява Кадафи, има ли разлика сред него и други управници. Между прочее, Кадафи има извънредно доста врагове в страната… Да чуем нещо мъдро и забавно като информация от тия толкоз време живяли в Либия сестри. Абе, да кажат нещо за човешкото здраве, нали са медицински чиновници и така нататък Те приказват едно и също нещо. Само какъв брой са били измъчвани, по-големи мъченици от тях на тоя свят не е имало, и приказват единствено и само изобщо за себе си. За нищо друго. ”

“Как да приемем “Господари на ефира ”, които от самото начало като побеснели, луди, не на себе си хора, с едни отвратителни, лигави, сополиви имитации… и с тия адреналинки – кьопави, куци и с двата крака… и в цялото предаване има една пияндурска атмосфера! ”
7. Професор Вучков за Меглена Кунева
“Аз, Милене (б.р. – изявлението е при Милен Цветков), не я считам за секссимвол нея. Смятам, че тя е една торба кокали без плънка. Така, то е хубаво да бъде слаба една дама, нали, но въпреки всичко да има и плънка, като пуснеш ръчичка, въпреки всичко нещо да влезе в тая ръка, да не е празна! ”

“Трябва да ви кажа, дами и господа, че сексът е три неща: то е пристрастеност. Но то е и изкуство, и работа, тъй като леглото не е обор за волове и крави! […] Поне на мене ми се е случвало да имам връзки с дами, които не съм се обвързвал с тях, тъй като са елементарни, обикновени, скучни. Не може в този момент, извинете, да искаш мъжът да те люби като жребец, откакто ти си се разляла до него като Малеби планина. И противоположното, дамата няма да пламне, щом е сензитивна, а мъжът до нея я яха и я блъска в леглото, сякаш е желязна ограда. ”
9. Професор Вучков за Зуека и Рачков
„ Тия…така…духовни инвалиди…и тия нещастници от “Господари на ефира ”… […] Тия момченца, кои са те – това е суетния глезльо Димитър Рачков и късия смачканак Зуека! Това са хора, които не знаят какво приказват, това са вредители! […] Самите артисти изпълват със завист, това което приказват! […] Те ще получат удар, аз се трежова за тях, че те ще получат сърдечен удар или инсулт от злобата, която вкарват със гласа си, интонациите си, с подкачането си! Ще се разчекнат бе, ще се раздробят, телата им ще почнат да хвърчат като части във въздуха! […] Тия момченца подскачащи…разбираш ли…като пинокиовци…нулево значение за моя рейтинг имат! “

„ Всяко дърво, или всяко перде може да се изправи пред тв камера и да стартира да реве, въобразявайки се, че е артист или шоумен. Трябва да има някакво решето. А в този момент чалга има на всички места — и в политиката, и в литературата. Каква е тая лирика, дето се пише… Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче! "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР