На 82 години италианският дизайнер Роберто Кавали тана баща за

...
На 82 години италианският дизайнер Роберто Кавали тана баща за
Коментари Харесай

82-годишният Роберто Кавали стана баща за шести път

На 82 години италианският дизайнер Роберто Кавали тана татко за шести път. Според медиите на Апенините преди седмица се родил синът му, на който стилистът дал името Джорджо – като татко му, който бил погубен от нацистите по време на Втората международна война. Тогава Роберто бил едвам двегодишен и до 18-тата си година не желал да приказва за този драматичен факт в биографията си.

Майка на бебето е 38-годишната другарка на дизайнера - шведката Сандра Нилсон-Бергман. Тя е някогашен модел и Кавали живее с нея на фамилни начала от близо 15 години. Сегашната жена на дизайнера, с 44 години по-млада от него, е определена за Мис Швеция през 2006 година, написа " 24 часа ".

Дизайнерът има шест деца от три дами. Другите пет са към този момент възрастни. Томазо и Кристиана са родени от първия брак на Кавали със Силванела Джанони, а Роберт, Ракеле и Даниеле – от съюза с Ева Мария Дюрингер, за която се дами през 1980 година Бившата участничка в " Мис Свят "  Дюрингер е дълги години дясна ръка на стилиста в стилната марка. През 2014 година дизайнерът оставя компанията си в ръцете на Фаусто Пулизи, който е неин креативен шеф.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР