На 8 юли в 10.00 часа в кв. Църква, гр.

...
На 8 юли в 10.00 часа в кв. Църква, гр.
Коментари Харесай

Програма на вицепрезидента Илияна Йотова за 8 и 9 юли

На 8 юли в 10.00 часа в кв. Църква, гр. Перник вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие XI Републикански многожанров фестивал на хора с увреждания, в който ще вземат присъединяване колективи и самостоятелни реализатори от цялата страна.

В 11.30 часа вицепрезидентът ще прегледа „ Алея на занаятите ", където ще бъдат изложени обичайни творби на българското занаятчийство, направени от участници във фестивала.

В 17.00 часа Илияна Йотова ще връчи дипломите на участниците в Четвъртата Международна лятна академия за подсилване на демокрацията в Евро-Средиземноморския район. Церемонията ще се състои в хотел „ Риу ", гр. Правец. Програмата е взаимна самодейност на Българското учебно заведение за политика „ Димитър Паница ", Тунизийско учебно заведение за политика и Гражданско учебно заведение за политически проучвания в Мароко.

В 20.45 часа вицепрезидентът ще посети община Стражица по случай честванията на 140-ата годишнина от освобождението на с. Камен и боевете при Чаирската позиция.

На 09 юли от 17.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети гр. Сопот във връзка 167-ата годишнина от рождението на патриарха на българската литература Иван Вазов. Илияна Йотова ще организира работна среща с кмета на града Деян Дойнов в постройката на общината.

В 17.30 часа вицепрезидентът ще се срещне с носителите на Националната литературна премия „ Иван Вазов " и „ Детската Вазова премия " в къщата-музей „ Иван Вазов ".

В 18.30 часа Илияна Йотова ще открие мемориалния комплекс „ Аз съм българче ", а в 20.00 часа ще произнесе слово в границите на тържествената стратегия, която ще се организира на площад „ Иван Вазов " и ще връчи Националната литературна премия „ Иван Вазов " и „ Детската Вазова премия ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР