На 8 ноември китайският председател Си Дзинпин произнесе реч във

...
На 8 ноември китайският председател Си Дзинпин произнесе реч във
Коментари Харесай

Си Дзинпин произнесе видео реч на церемонията по откриване на срещата на Световната интернет конференция

На 8 ноември китайският ръководител Си Дзинпин произнесе тирада във видео формат на церемонията по откриването на срещата на високо ниво на Световната интернет конференция в Уджън. В речта си той напомни четирите съществени правилото и петте оферти от същата конференция през 2015 година за световното развиване и ръководство на интернет, които получиха утвърждението на интернационалната общественост.

„ Застъпихме се за слагане на развиването като приоритет и създаване на инклузивно киберпространство, задълбочаване на интернационалния продан в региона на дигитализацията, ускорение използването на научно-технологични достижения, създаване на по-мирно и безвредно киберпростраство и ценене на закона в интернет. Така ще бъде построен сполучлив модел за ръководство на киберпространството сред другите страни “, съобщи Си Дзинпин.

„ Нека ръка за ръка да изградим общественост на споделена орис на киберпространството. Нека международната интернет мрежа по-добре да облагодетелства хората от разнообразни страни “, съобщи Си Дзинпин в края на речта си.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР