На 8 ноември 2022 година от 18 часа в Художествена

...
На 8 ноември 2022 година от 18 часа в Художествена
Коментари Харесай

Арт школа „Колорит“ продължава триумфа си в световните конкурси

На 8 ноември 2022 година от 18 часа в Художествена изложба „ Илия Бешков “ – Плевен ще се организира тържествена гала за връчване на 350 награди, извоювани от дребните художници на арт школа „ Колорит “ - Плевен с началник Майя Ананиева за интервала месец юни - октомври 2022 година.



Тези награди са от международни и интернационалните състезания за деца и младежи в Израел, Япония, Португалия, Франция, Германия, Бангладеш, Италия, Румъния, Словения, Индия, Русия, Македония и България. Арт школа „ Колорит “ продължава да победи с артистично наличие и лидерска позиция на международната сцена на детското изобразително изкуство.

Школата и децата завоюваха 7 влиятелни награди „ Гран при “ в Израел, Португалия и Румъния, Децата и техния арт възпитател Майя Ананиева са отличени с 80 златни награди - Златни купи, Златни медали, Златни палитри, Златни статуетки. Осемнадесет са Сребърните оценки и шест са Бронзовите медали. Двадесет са Специалните награди, доста са призовите места за сбирки и самостоятелно показване в 13 страни от разнообразни континенти.

Рисунка на дете от школата стана емблематична и бешеотпечатана като афиш, покана и станавидео реклама на арт фестивала в Германия. Творбата на друго дете беше отпечатана като рекламна картичка в Македония. Изключителен е успехътот присъединяване в 23-та Международна среща на младежкото изкуство „ Евора 2022 “ в Португалия, където плевенската школа завоюва „ Гран при “ за сбирка, 8 златни и 11 сребърни медала.

На интернационалния пленер, девойките на „ Колорит “ завоюваха златните медали и в двете възрастови групи измежду участници от 10 страни от разнообразни континенти. По същото време, на 8 ноември 2022 година двете деца от школа „ Колорит “, носители на Златния трофей от международния конкурс в Иран ще бъдат на тържествена гала за награждаване, която тази година ще се организира в Оман. Осем деца от школата получават виртуална Златна статуетка „ Най-добър млад художник за 2022 “ на най-мащабния онлайн конкурс в света „ ”Charumela ” в Бангладеш. Дете от школата стана притежател на премията „ Отличниците на България “ в акцията на „ 24часа “.

Майя Ананиеваполучи влиятелното интернационално отличие “Награда за най-хубав учител “ на “Nova Zagora 2022 ” Творбите на плевенските дребни художници са отпечатани в десетки интернационалните арт каталози на спечелилите. Прекрасните детски произведения са показани в онлайн изложения и арт платформи в разнообразни страни. Децата на арт школа „ Колорит “ се трансфораха в най- сполучливите цветни и красиви посланици на България по света.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР