На 8 ноември 2021 г. моят бивш съпруг Васил Драганов

...
На 8 ноември 2021 г. моят бивш съпруг Васил Драганов
Коментари Харесай

Войната на семейство Драганови 


„ На 8 ноември 2021 година моят някогашен брачен партньор Васил Драганов ме атакува на тролейбусната спирка пред децата ни Любов и Давид. Издърпа ме от тролея, с цел да не мога да се кача с тях и да ги заведа на подготовка. Първо упражни върху мен вербално принуждение на спирката, по-късно стартира да ме рита. Някои от ударите попаднаха върху чантата ми, само че други – върху тялото. После ме завлече в околните шубраци и продължи, а по едно време ме блъсна и аз паднах по лице на земята. Ударих си гърдите. Отидох в „ Пирогов “ и макар че нямах забележими вътрешни и външни пострадвания, заведох дело против него “, описа за „ България Днес “ Андреа, експоловинката на известния комедиант.

„ Аз завоювах това дело. Доказа се, че някогашната ми половинка е привлякла сестра си за очевидец, само че тя в този миг не е била на това място. Затова премислям дали да не дам сестрата на някогашната ми брачна половинка под съд за лъжесвидетелстване “, отвърна от своя страна за вестника Васил Драганов.

„ Моят клиент завоюва делото на първа инстанция. Андреа се отхвърли да апелира. Това е отговорно решение в името на децата им “, акцентира за „ България Днес “ адвокатката на артиста Зарухи Задихян.

Бившата брачна половинка на Драганов, която сега е публицист в огромна бг медия, показа за вестника, че причина за тяхната трагична разлъка е неговата ревнивост.

„ Последния път, когато нещата към този момент ескалираха необратимо, бе след моя среща с приятелки след пандемията. Бяхме на тази среща дружно със сестра ми. Но Васил стартира да ми крещи и да ме упреква. Намеси се на негова страна и майка му “, твърди детайлности от „ войната на семейство Драганови “ екссъпругата на известния артист.

Тя добави, че в действителност чака дете от новия си другар.

„ Пресилено е, че Васил ни е срещнал. Бяхме в обща компания. Новият ми обичан въобще не е дядо, а е съвсем на възрастта на някогашния ми брачен партньор, който е по-голям от мен с девет години. Новият ми другар е приключил НАТФИЗ, работил е в НДК в екипа на починалия Димитър Цонев… Сменил е няколко специалности, само че е желал да си изкарва почтено хляба, както прави и сега. Занимава се с ресторантьорски бизнес и неговите работодатели са доста удовлетворени от него “, безапелационна е Андреа.

Тя признава, че в действителност чака дете от новия мъж до себе си. „ Това е доста персонална тематика и не бих желала да я разясня, само че когато двама души се обичат, те желаят да продължат любовта си в свое дете. Моят другар има наследник от първия си брак, аз съм доста привързана към децата ми от Васил, само че двамата желаеме да имаме и наше общо дете “, описа още някогашната жена на звездата от „ Столичани допълнително “.

В името на Любов и Давид журналистката и артистът се споразумели за равни права върху децата си.

„ Тя сама не знае какъв брой се обичаме към момента “, сподели за вестника Васил Драганов.

Героят от „ Комиците “ посочи, че съдът е оставил децата да живеят при него, като майката е получила правото да ги вижда единствено в контактен център.

„ Ние не желаеме обаче тяхната душeвност да страда. Сега към този момент се виждам когато и да е с Любов и Давид, отвеждам ги на пица, сготвям им, поддържаме връзка си непрестанно “, не скри насладата си експоловинката на топактьора.

Андреа отхвърли да има финансови и материални искания към някогашния си мъж.

„ Когато се запознахме, Васил живееше в една стаичка. После, когато се оженихме, родителите ми отпътуваха за Белград, защото татко ми е посланик, и първо живяхме в къщата на баба ми и вуйна ми в Драгалевци, след това още три години – в жилището на родителите ми в „ Младост “, показа за „ България Днес “ журналистката.

Екссъпругата на Васил Драганов твърди, че когато изтеглил заема, с цел да си купят свое жилище, той я предиздвикал да подпише документ, че се отхвърля от всевъзможни искания върху парцела. „ Бях доста млада, обичах го и му се доверих “, стимулира се някогашната на Васил Драганов.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР