На 8 минути от центъра на Варна, със спираща дъха

...
На 8 минути от центъра на Варна, със спираща дъха
Коментари Харесай

Премиум жилищен комплекс Skyline - панорама, която спира дъха

На 8 минути от центъра на Варна, със спираща дъха панорама към морето, се извисява над морския бряг, с цел да предложи метод на живот, съгласуван с най-новите и мечтани концепции. Жителите тук ще се радват на просторни и съвременни жилища измежду чист въздух, носен от нежния морски бриз.

За по-малко от година първите две здания от комплекса бяха напълно разпродадени и това не е инцидентно. SKYLINE разполага със личен парк от цели 6 дка , като в него място намират плувен и детски басейн, фитнес, детска площадка, зона за отдих и алеи, измежду които да се разхождате или карате велосипед. Архитектурата е съобразена с най-новите трендове и е с внимание до последния подробност.

Затвореният комплекс се намира единствено на 300м. от брега , в непосредствена непосредственост до курортните комплекси Слънчев Ден, Ривиера и плаж Кабакум. Лесният достъп през бул. Княз Борис подсигурява удобството на близостта до центъра на Варна.

Районът е извънредно перспективен и през последните години се развива с бързи темпове, което го прави превъзходен и за капиталови цели . Разположението на SKYLINE подсигурява нескриваемата панорама към морето , което е огромен плюс за притежателите на парцел в комплекса.

Освен привилегията да посрещат изгревите от личната си тераса, комплексът притегля купувачите и с извънредно ниските цени за поддръжка . Това по принцип е едно от огромните пера разноски за всички, които избират преимуществата да живеят в затворен комплекс с следен достъп.

В SKYLINE таксата за месец е единствено 0,70 €/кв.м, като в тази цена се включват всички настоящи разноски, техническа поддръжка на общите елементи, разчистване и консумативи, озеленяване, смарт надзор, абонаментно обслужване на асансьорите, каса и личен състав, обслужващ комплекса целогодишно.
Всичко това прави SKYLINE резистентен избор за една дълготрайна инвестиция.

В последното тяло 3 от комплекса може да откриете 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни жилища. Сградата все още е напълно покрай издаване на АКТ 15 и се строи по прецизен график. Въвеждането ѝ в употреба ще се случи към средата на 2024-та година. С нея ще придобие приключен тип, с цел да даде на живущите в него привилегията да разполагат с парцел на една неповторима сама по себе си локация.

Най-доброто от двата свята – град и море. Това е SKYLINE!

Побързайте и резервирайте в този момент един от последните останали жилища.

Цените стартират от €83 000 и са без комисиона .
Може да се възползвате от спомагателната отстъпка при скица на заплащане от 70% при сключване на контракт, 20% при приемане на АКТ 15 и 10% при издаване на позволение за прилагане.

и научете всичко за комплекса. Там може да видите свободните жилища и техните промоционални цени.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР