На 8-ми март Edna.bg празнува своя 9-ти рожден ден! Този

...
На 8-ми март Edna.bg празнува своя 9-ти рожден ден! Този
Коментари Харесай

Edna празнува 9-ти рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди

На 8-ми март Edna.bg чества своя 9-ти рожден ден! Този празник не е единствено наш, той е празник на всички наши читатели, които не спираха да ни поддържат.

Благодарни сме, че те има, а през днешния ден ти даваме опция да изразиш своята персонална признателност за всичко това, което те усмихва и стопля даже в най-тревожните времена.

През тази година научихме, че от време на време всичко, от което се нуждаем, е да създадем крачка обратно за тиха равносметка, да оценим всичко, което имаме тук и в този момент, да освободим от бремето на мрачните мисли и усеща - по този начин в сърцето ни ще има повече място за вълнуващите блага на нейно величество случайността, които с чакаме с неспокойствие.

Ето за какво, в навечерието на 9-тия ни рожден ден, те провокираме да се включиш в нашата игра, която освен ще ти донесе премия, само че и ще те провокира да си припомниш какво цениш в живота си подобен, какъвто е след компликациите през 2020-та. Вярваме, че в случай че се замисли, всеки може даже да се изненада какъв брой доста от тях може да изброи.

Да гледаш към светлата страна на живота, изключително в тревожни времена като тези, е и посланието, което желаеме да отправим в първите месеци на 2021-ва, за която се надяваме да е по-добра.

Ако се включиш в играта ни, можеш да си измежду 9-те късметлийки, които ще получат един от 9-те комплекта, съдържащи тайната на дългите и красиви мигли, а точно серум за мигли Bonilash, и пакет козметични тестери.

Ето какво би трябвало да направиш, с цел да участваш:

Отговори с няколко фрази на въпроса „ Кои са нещата, за които съм благодарна/благодарен през миналата година? “ и ни изпрати текста си на [email protected] с твоите имена и телефон .

Можеш да спечелиш един от 9 на брой комплекта, които съдържат серум за мигли Bonilash и пакет козметични тестери.

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 15 март (понеделник) и оповестени посредством публикация, тук, в уеб страницата, както и във Facebook страницата на Edna.bg.

Нямаме самообладание да прочетем всички текстове! Очакваме те и ти пожелаваме триумф, шанс и още доста красиви мигове, които да те изпълват с БЛАГОДАРНОСТ!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР