На 8-март официалният магазин на Microsoft започна продажбите на флагманските

...
На 8-март официалният магазин на Microsoft започна продажбите на флагманските
Коментари Харесай

Започнаха продажбите на Samsung Galaxy S9/S9+ Microsoft Edition

На 8-март формалният магазин на Microsoft стартира продажбите на флагманските смарт телефони Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+. Предлаганите телефони наподобяват по този начин, като че ли работят с Оценка за съвместимост Windows 10.
Софтуерният колос започва продажбите на смарт телефоните Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+, предварителните поръчки за които към този момент може да направи всеки искащ. И двата телефона са с модификацията Microsoft Edition и се оферират с авансово конфигурираната среда Microsoft Edition. Това значи, че са конфигурирани разнообразни приложения и вградени благоприятни условия за работа с онлайн услугите на Microsoft. Всичко наподобява по подобен метод, като че ли смарт телефоните работят под ръководството на пълноценната Windows 10 Mobile.



В предлаганите от Microsoft, Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ смарт телефони версия Microsoft Edition са конфигурирани приложенията Office, Skype, Edge, Launcher, Cortana и други. Налична е синхронизация на документите и фотосите посредством интеграция с електронния облак OneDrive. Създадена е цялостна Windows среда, добре позната на потребителите на тази операционна система.



Microsoft продава Galaxy S9 при цена $719 и Galaxy S9+ за $839 . Това са базовите модификации с 64 GB флаш-диск , Официално, продажбите започват на 16 март тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР