На 8 март кметът на община Ловеч Корнелия Маринова се

...
На 8 март кметът на община Ловеч Корнелия Маринова се
Коментари Харесай

Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с жители на с. Лешница

На 8 март кметът на община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с поданици на с. Лешница, оповестиха от пресцентъра на общината. На срещата участваха кметският наместник на селото Дамян Дамянов и представители на публичния съвет. Поводът бе идното облагородяване на пространството пред читалището и пенсионерския клуб.
е да се довърши паметната плоча на починалите във войните от с. Лешница. Необходимо е да се доизградят три мраморни плочи с имената на починалите в трите войни. Идейният план, който показаха пред кмета включва още оформяне на алеи и засаждане на цветя.
 Корнелия Маринова: И през новата година Община Ловеч ще продължи да дава качествени услуги в нашата общественост Корнелия Маринова: И през новата година Община Ловеч ще продължи да дава качествени услуги в нашата общественост
“Днес, в навечерието на Рождество Христово, насочвам към Вас най-искрените си пожелания за една доста радостна Коледа и за прекрасн...
Община Ловеч с наслада поддържа сходни родолюбиви дела и в този момент ще спомагаме за довършването на това пространство. В днешния празничен ден се обръщам и към дамите. Пожелавам да Ви обичат деца и внуци, да Ви поддържат и оказват помощ, тъй като всеки един от нас, на който да се опира. С тези топли думи Корнелия Маринова честити Международния ден на дамата на жителките на с. Лешница.
" Така, както Вие сте ги извели по техния житейски път, по този начин в този момент те да се връщат към вас. Пожелавам Ви цялостна къща с благополучие. Поднасям Ви пролетни цветя, които да засадите тук. Отглеждайте ги с обич, да цъфтят през годините и да се множат цветовете в живота ни “, сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР