На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по ...

На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по

Edna на 10: най-доброто от Маргарита Петкова

На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по този мотив взехме решение да ви напомним някои от най-четените и запаметяващи се публикации на нашите създатели, които и през днешния ден обичаме да си припомняме и препрочитаме!

Поетесата Маргарита Петкова е създател в Edna.bg от доста години и би трябвало да признаем, че даже текстовете ѝ да не са в стихотворна форма, те умеят да допират, вълнуват и утешават всяко сърце по несравним метод. Читателите ни и ние самите сме се припознавали нееднократно в невероятните ѝ публикации, които са същински калейдоскоп на всички безредици в живота на edna жена.

За себе си Маргарита споделя:

„ Маргарита Петкова съм – edna жена с всичките ѝ странности и обикновености, edna майка с всичките ѝ наслади и страхове, edna пишеща стихове (събрани сред кориците на 15 книги и изпети в над 200 песни), журналистика и опити за положителни преводи. Просто като всички останали дами в този свят и в същото време edna и единствена. Edna от вас. “

По мотив 10-ия рожден ден на Edna.bg взехме решение да съберем 10 от най-любимите ви и четени текстове на Маргарита Петкова през годините ѝ като наш създател. Насладете им се!

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

Не забравяй да се включиш и в обичайна игра на Edna.bg, в която можеш да спечелиш доста и страхотни награди през този месец!

 Една Edna игра Edna.bg

И с цел да не забравяш да се връщаш в уеб страницата, където през целия месец те чакат изненади, този март можеш да свалиш уолпейпър за десктоп със специфичната празнична визия на Edna в няколко размера :,,,.

Източник: edna.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg