На 8 декември в Зала 1 на НДК продуцентска компания

...
На 8 декември в Зала 1 на НДК продуцентска компания
Коментари Харесай

Vienna Classic Orchestra с бляскав коледен концерт в НДК

На 8 декември в Зала 1 на НДК продуцентска компания АРТ БГ дава началото на обичайна си коледна стратегия с обилен концерт на Vienna Classic Orchestra, събрал в едно най-виртуозните симфоници на австрийската столица.
 Нов роял Бьозендорфер идва в зала България за концерта на Дора Делийска  Ара Маликян: Мечтая да изсвирвам българска национална музика
Билети за концерта са в продажба от Eventim онлайн и на касите в цялата страна на цени от 40 и 60 лева и ВИП места от 80 и 100 лева

Концертът на Vienna Classic Orchestra е една превъзходна въведения към последващия величествен театър от специфичната коледна стратегия – грандиозния съветски Балет на лед, който ще се изяви ден по-късно, на 9 декември, още веднъж в Зала 1 на НДК с класиката „ Лебедово езеро “.

Vienna Classic Orchestra е учреден през 1998 година, когато най-значимите солисти на няколко типичен обединения във Виена вземат решение да слагат началото на най-елитния, първокачествен оркестър, който да очарова с виртуозните си осъществявания публиката по целия свят.

Една от смайващите черти на оркестъра е неговата еластичност – според от програмата, която извършва, той трансформира броя на на музикантите от струнен квартет през камерен състав до огромен симфоничен оркестър.

Както проличава от името му, във всеки звук и всеки подробност на оркестъра се открива неразривната му връзка с традицията на Виена. Всичките му членове получават образованието си във Виена и всички те работят в бароковия град с най-големите локални оркестри в продължение на доста години. В този град те се срещат за първи път и построяват една особена заварка, носеща неподражаемия дух на Виена.

Продължителните разработки по творбите на най-големите композитори на виенската класика дава съображение оркестърът да бъде озаглавен на този възвишен интервал на музикален напредък, отдавайки респект на Щраус, Ланер и Шуберт.

Тази несравнима атмосфера на най-висша приятност от шедьоврите, оценени високо от тогавашната виенска монархия, ще потопи феновете в зала 1 на НДК в един благороден празник на сетивата, който дълго ще помнят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР